Tjänster

Content Marketing

Mycket av det vi gör handlar om content marketing. Allt fler organisationer och företag upptäcker kraften i att berätta journalistiskt och med nyhetsfokus om sin verksamhet.

Bollplank

I alla våra relationer strävar vi efter det goda samtalet som ger kraft, energi och nya uppslag. Förutom att stå för kunskap och erfarenhet så hoppas vi vara en stöttande och utvecklande samarbetspartner till våra kunder.

Produktion

Vi är på plats. Intervjuar och dokumenterar. I text, foto och film – välj själv hur du vill berätta om nyheter, händelser, möten och event.

Brand team

Vill du påverka din image, men vet inte riktigt hur?! Att i mötet lyssna och ställa frågor för att förstå vad kunden vill ha och ramarna för kommunikationen är grunden för det som brand team sedan skapar.

I text, bild och med känsla för färg och form kan vi tillsammans bygga ert varumärke inifrån och ut. 

Pressmeddelande och nyheter

Ett pressmeddelande är ett bra sätt att kortfattat berätta något av nyhetsvärde. Det kan både skickas till en enskild journalist eller en redaktion, eller publiceras på den egna webben och används i nyhetsbrev. Vi skriver, skickar och bevakar era nyheter.

Ny hemsida

Scoopit Media hjälper dig med allt från planering till utförande och webbhotell. Och som dessutom är enkelt för dig att uppdatera.

 

Sajtkarta | Om cookies | Kontakt
© Scoopit Media & Communication AB 2021 | Design & konstruktion: Perlin Systems