Scoopit Media & Communication

Företag, universitet och organisationer anlitar Scoopit Media för strategiskt- och operativt kommunikationsarbete. Tillsammans med vd, ledningsgrupper och medarbetare lägger grunden för en hållbar kommunikation. Vi tar fram det som är unikt för er och er verksamhet, och hjälper er att berätta om det i text, bild eller film. Vi använder både traditionella- och sociala mediekanaler. Vi kan erbjuda skribenter, fotografer, formgivare och webbutvecklare - som enskilda konsulter eller i team beroende på önskemål och typ av uppdrag.  

Scoopit Media grundades av Susanna Eriksson Dahlberg, medicinsk journalist och disputerad molekylärbiolog. Susanna har arbetat som reporter på TV4 Uppland och gjorde då många medicinska inslag. Scoopit Media grundades 2006 att berätta om och få ut spännande forskning och nyaforskningsrön i media och på så vis nå en bredare allmänhet. Det gäller att välja rätt kanal till rätt nyhet. 

"För att företag och organisationer ska kunna kommunicera professionellt och framgångsrikt måste de hitta sin ton och sitt sätt att berätta om sin verksamhet på ett spännande och nyhetsmässigt sätt. Medielandskapet förändras hela tiden, och det går undan. Det gäller att ha kunskap om de olika kanalerna och att känna sin målgrupp. Forskningen har också förändrats och blivit betydligt mer utåtriktad. Idag mäts forskare ju på hur bra på de är att samverka, så var det inte tidigare", säger Susanna Eriksson Dahlberg. 

Sajtkarta | Om cookies | Kontakt
© Scoopit Media & Communication AB 2021 | Design & konstruktion: Perlin Systems