Om oss

Företag, universitet och organisationer anlitar Scoopit Media för strategiskt- och operativt kommunikationsarbete. Tillsammans med vd, ledningsgrupper och medarbetare lägger grunden för en hållbar kommunikation. Vi tar fram det som är unikt för er och er verksamhet, och hjälper er att berätta om det i text, bild eller film. Vi använder både traditionella- och sociala mediekanaler. Vi kan erbjuda skribenter, fotografer, formgivare och webbutvecklare - som enskilda konsulter eller i team beroende på kundernas önskemål och typ av uppdrag.  

Scoopit Media grundades av Susanna Eriksson, som är medicinsk journalist och disputerad molekylärbiolog. Susanna har arbetat som reporter på TV4 Uppland och gjorde då många medicinska inslag. När hon startade Scoopit Media 2006 var det för att få media att intressera sig för- och upptäcka spännande forskning och för att forskningsrön skulle nå en bredare allmänhet. Nyhetsmedia var en kanal. Idag finns det betydligt fler kanaler, fler mottagare - och konkurrensen om uppmärksamhet är betydligt större.

"Det gäller att ha kunskap om de olika kanalerna, att känna sin målgrupp, men också att hitta tonen för företag och organisationer ska kunna kommunicera professionellt och framgångsrikt", säger Susanna Eriksson.

 Mycket har hänt sedan starten.

 "Det har varit, och är, en fantastisk spännande tid! Medielandskapet har förändrats radikalt, och förändras hela tiden - och det går undan. Forskningen har också förändrats och blivit betydligt mer utåtriktad. Idag mäts till och med forskare på hur bra på de är att samverka.", säger Susanna Eriksson. 

 

Sajtkarta | Om cookies | Kontakt
© Scoopit Media & Communication AB 2019 | Design & konstruktion: Perlin Systems